Udskriv siden Del

WIDOS - ny type Ø315 stuksvejsemaskine

WIDOS viser endnu en gang markedet, at de er innovative og tænker utraditionelt i et stærkt konkurrence domineret marked. Den nye konstruktion og designet, er specielt udviklet til maskiner med rørdimension op til Ø315 mm i alle SDR dimensioner, dvs. til trykrør i PE, PP og PVDF.
Maskinen er i ståludførelse, men på grund af designet med de slanke spændbakker konstrueret i pladestål, er maskinens vægt holdt nede. 

Som med WIDOS's andre maskiner, er det med Weld IT 315 muligt, at anvende maskinen selv hvor pladsen er yderst begrænset, ved at adskille bundramme og klembakker fra hinanden, simpelt og med få bolte.

Maskinen leveres komplet med hydralisk pumpestation med analogt manometer, flexslanger med lynkoblinger, svejsespejl med display, samt høvl/afretter. For svejsespejl og afretter medfølger varmebeskyttet stativ.
Komplet sæt med reduceringer 8 stk. af hver til hver af følgende dimensioner: Ø90, Ø110, Ø125, Ø140, Ø160, Ø180, Ø200, Ø225, Ø250 & Ø280.

WIDOS Weld It 315 sælges til en yderst attraktiv pris. Kombiner kvalitet, unikt design og funktion med markedets bedste pris!

WIDOS - ny type Ø315 stuksvejsemaskine