Udskriv siden Del

Bergstrøm Plastteknik A/S

Bergstrøm Plastteknik er et handelsselskab med fokus på rådgivning og salg af kvalitetsprodukter fra ledende maskinproducenter i Europa. Målgruppen er plastindustrien, procesindustrien, byggeindustrien, fødevareindustrien, maskinbygningsindustrien m.fl.

Det er vores ambition at være markedsledende indenfor de områder vi beskæftiger os med. Gennem indgående produktkendskab, rådgivning og service vil  vi være kundernes foretrukne samhandelspartner.

For altid at kunne møde vore kunder med de bedste løsninger, er det vigtigt for os, at holde os opdateret med nye produkter og ikke mindst følge de regelmæssige kurser, som leverandørene tilbyder.

Autoriseret LEISTER salgs- og servicecenter

Virksomhedens absolut mest centrale samarbejdspartner er den højteknologiske virksomhed LEISTER Technologies fra Schweiz, der er kendt for udvikling og produktion af verdens bedste varmluftorienterede håndapparater, varmluftautomater, håndextrudere, luftvarmere mv. til en bred vifte af industrier. Produkterne fra LEISTER er kendt for deres unikke kvalitet og holdbarhed.

Som samarbejdspartner skal forståes at Bergstrøm Plastteknik er autoriserede LEISTER distributører og autoriserede LEISTER servicepartner indenfor segmenterne Plastic Welding og Process Heat.

Som servicepartner forpligtiger vi os til, at servicere LEISTER produkter i overenstemmelse med fabrikkens anvisninger. Gennem løbende efteruddannelse hos LEISTER, holdes vore teknikere opdateret med produktopdateringer, reparationsanvisninger mv. for at sikre et højt serviceniveau på alle typer apparater.

For mere information om LEISTER klik ind på www.leister.com

 

Om os