MAN-TORS 08-16 | FRE. 08-15.30 |
DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ LAGERVARER

Sofistikerede Seamtek 900 AT

Uanset om det er søm eller overlapning: Den intelligente konstruktion af SEAMTEK 900 AT gør praktisk talt enhver svejseprogram mulig.

Den vedligeholdelsesfri maskine er fremstillet med den sædvanlige Leister-kvalitet. Takket være det flerarmede system kan det konfigureres nøjagtigt på rekordtid for at skabe sømme af høj kvalitet i enhver situation. Det enorme udvalg af forskellige drivhjul, dyser og guider garanterer en maksimal fleksibilitet. Perfekte overlappende sømme, lukkede og åbne hængsler, rør svejsning og tapesvejsning fra 8-64 mm er mulige. Takket være dets forskellige guider kan materialet nemt tilføres selv af uerfarne brugere. Kontrolparametrene kan let indstilles; den intuitive betjening udføres fuldstændigt via berøringsskærmen.

 

 

 

SEAMTEK 900 AT gør enhver svejsning let. Dens store fleksibilitet med fuldt regulerede svejseparametre gør denne maskine til den uundværlige allrounder til svejsning af tekniske og industrielle tekstiler. Et bredt udvalg af tilbehør garanterer, at det kan ændres til specielle applikationer.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante tilbud og nyheder
Widos
Leister
Hawo

Aliaxis/Friatec
Bergstrøm Plastteknik A/S CVR. 32095372
Vallensbækvej 20A, 1.tv., DK-2605 • mail@bergstrom-plast.dk • Tel.: +45 43527122