MAN-TORS 08-16 | FRE. 08-15.30 |
DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ LAGERVARER

UNIDRIVE 500

Uden overdrivelse; et virkelig gennemtænkt og genialt produkt udviklet i en "symbiose" med repræsentanter fra slutbrugere dvs. tagdækkere, læringsmiljøet og LEISTER unikke udviklingsteam. Sammen har de bragt dette vidunder til verden; en semiautomatisk varmluftbaseret maskine til svejsning af de fleste typer folietage - PVC, TPO, CPE mv.

Maskinen er tænkt til brug langs opkanter, i skotrender, opad vægge, langs taglys og andre installationer på et tag. Maskinen betjenes med 2 greb, kan kører i begge retninger og naturligvis kan dysen vendes 180 gr. Med en svejsehastighed på ca. 3-4 gange så hurtigt som almindelig håndsvejsning byder Unidrive 500 sig til, som den foretrukne kandidat til denne type foliesvejseopgaver.

 

 

UNIDRIVE 500 kombinerer manuel og automatisk svejsning i en 4,5 kg let og let at håndtere halvautomatisk varmluftssvejser. Takket være sin overlapningsteknologi er den ideel til svejsning af alle termoplastiske enkeltlagsmembraner såsom PVC og TPO.

Uanset om det er på tagrammen eller svejsning af kuppelvinduer, tilslutninger eller små terrasser - UNIDRIVE 500s dobbelte drev og dysen, der kan drejes fra venstre mod højre, er imponerende funktioner, der også viser deres værdi, når pladsen er tæt. Vejledt af to håndtag genereres det optimale tryk til alle basissvejsninger. Dens børsteløse motorer er vedligeholdelsesfri. Derudover er svejsning med UNIDRIVE 500 tre gange hurtigere og mere end manuel svejsning.

LEISTER Unidrive500

LEISTER Unidrive500 fra siden

Takket være intuitiv brugervejledning er UNIDRIVE 500 let at betjene: Afhængigt af kravene ændres drevets retning fra venstre til højre eller omvendt baseret på den indtastede tastkombination. Underspænding udgør heller ikke noget problem for UNIDRIVE 500: En sensor sikrer konstante parametre, og svejsekvaliteten er garanteret. Displayet gør det muligt for brugerne at holde alt under kontrol under svejsning.

LEISTER Unidrive500 paa tag

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante tilbud og nyheder
Widos
Leister
Hawo

Aliaxis/Friatec
Bergstrøm Plastteknik A/S CVR. 32095372
Vallensbækvej 20A, 1.tv., DK-2605 • mail@bergstrom-plast.dk • Tel.: +45 43527122