MAN-TORS 08-16 | FRE. 08-15.30 |
DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ LAGERVARER

Om os

Bergstrøm Plastteknik er et handelsselskab med fokus på rådgivning og salg af kvalitetsprodukter fra ledende maskinproducenter i Europa. Målgruppen er plastindustrien, procesindustrien, byggeindustrien, fødevareindustrien, maskinbygningsindustrien m.fl.

Det er vores ambition at være markedsledende indenfor de områder vi beskæftiger os med. Gennem indgående produktkendskab, rådgivning og service vil vi være kundernes foretrukne samhandelspartner.

For altid at kunne møde vore kunder med de bedste løsninger, er det vigtigt for os, at holde os opdateret med nye produkter og ikke mindst følge de regelmæssige kurser, som leverandørene tilbyder.

 

Autoriseret LEISTER salgs- og servicecenter


Virksomhedens absolut mest centrale samarbejdspartner er den højteknologiske virksomhed LEISTER Technologies fra Schweiz, der er kendt for udvikling og produktion af verdens bedste varmluftorienterede håndapparater, varmluftautomater, håndextrudere, luftvarmere mv. til en bred vifte af industrier. Produkterne fra LEISTER er kendt for deres unikke kvalitet og holdbarhed.

Som samarbejdspartner skal forståes at Bergstrøm Plastteknik er autoriserede LEISTER distributører og autoriserede LEISTER servicepartner indenfor segmenterne Plastic Welding og Process Heat.

Som servicepartner forpligtiger vi os til, at servicere LEISTER produkter i overenstemmelse med fabrikkens anvisninger. Gennem løbende efteruddannelse hos LEISTER, holdes vores teknikere opdateret med produktopdateringer, reparationsanvisninger mv. for at sikre et højt serviceniveau på alle typer apparater.

For mere information om LEISTER klik ind på www.leister.com

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante tilbud og nyheder
Widos
Leister
Hawo

Aliaxis/Friatec
Bergstrøm Plastteknik A/S CVR. 32095372
Vallensbækvej 20A, 1.tv., DK-2605 • mail@bergstrom-plast.dk • Tel.: +45 43527122