MAN-TORS 08-16 | FRE. 08-15.30 |
DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ LAGERVARER

Teknik

Bergstrøm Plastteknik er et handelsselskab med fokus på rådgivning og salg af kvalitetsprodukter fra ledende maskinproducenter i Europa. Målgruppen er plastindustrien, procesindustrien, byggeindustrien, fødevareindustrien, maskinbygningsindustrien m.fl.

 

VEJLEDNING OM BRUG AF MASKINER OG AUTOMATER BASERET PÅ VARMLUFT

1. NEDKØLING AF VARMELEGEME:

Varmluftapparater, varmluftautomater, varmluftblæsere og luftvarmere har det til fælles at de er forsynet med et keramisk varmelegeme, der kan varmes op til relativt høje temperaturer. Det vigtigste ved brug af den type apparater er, at varmelegemet køles ned inden man slukker for apparatet eller afbryder strømmen. Nedkølingen foregår simpelt ved at justere temperaturen ned til 0, og lade apparatet kører med blæsemotoren tændt i 2-3 minutter inden strømmen helt afbrydes. Denne procedure er afgørende for apparatets funktion og levetid.


2. UDSKIFTNING AF SVEJSESKO PÅ EXTRUDERE:

Før udskiftning af svejsesko på en extruder, bør man sikre, at extruderen er tændt og at den får tid til at opvarme den trådmasse der sidder bag svejseskoen.


3. MONTERING/DEMONTERING AF VINKELADAPTER PÅ EXTRUDER:

Som ved udskiftning af svejsesko, bør man sikre, at extruderen er tændt. Opvarmningstiden for extruderen ved udskiftning af vinkeladaptere, er 12-15 min. Denne opvarmningstid skal sikre, at den plastificeringsskrue, der sidder i maskinen skal være godt opvarmet inden man skruer skruen ud.

 

SVEJSEMETODER

Sammenføjning af to emner kan udføres ved forskellige svejsemetoder. Grundlæggende er, at ved svejsning opvarmes plastmaterialet lokalt, og sammenføjning udføres med eller uden tilførsel af tilsatsmateriale

1. VARMLUFTSVEJSNING:
Princippet ved varmluftsvejsning er, at en opvarmet luftstrøm koncentreres og rettes mod et plastemne.

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante tilbud og nyheder
Widos
Leister
Hawo

Aliaxis/Friatec
Bergstrøm Plastteknik A/S CVR. 32095372
Vallensbækvej 20A, 1.tv., DK-2605 • mail@bergstrom-plast.dk • Tel.: +45 43527122